Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

8 Nov 2014

Terima Kasih seikhlas hati

Assalamualaikum,

Entry kali ini faz buat khas untuk sesiapa yg berada disisi faz saat faz susah dan senang. Yg tak jemu mendengarkan masalah faz, yg tak kering menasihatkan faz, yg sentiasa memberikan kata kata dorongan utk faz, yg paling penting memberikan semangat, sokongan dan mendoakan faz. Faz tak tau macam mana nak ucapkan kata terima kasih kat korg. Jadi faz luangkan sedikit masa sebab nak cerita hal korg. Tak salahkan? Ni bukan sebab faz nak menunjuk or what. Faz cuma nak dorg tau yg faz betul betul hargai segala nasihat dorg. Maaf kalau ada sesiapa yg tak dimention, Faz ni pelupa. Jadi In Sha Allah faz akan cuba ingat satu persatu kebaikan dan nama korg. Jgn sentap lak k? Sebab yang ni pun ambil masa yg lama faz nak cte, salah satu kekangan busy. Da buat hari tu, tapi tersalah delete, jadi terpaksa ingatkan balik isi isi yg sepatutnya ada. Malangnya, faz memang tak dpt ingatkan sgt. Maaf..

First sekali faz nak cte bestfriend faz dulu. Kami berkawan dari 2001.  Orgnya memang agak brutal. Tapi hatinya sgt baik.. Faz syg sgt sgt kat dia.  Thanks babe, nasihat kau hari tu. Thanks sgt dgr segala masalah aku dan marahkan aku. Tak lama lagi birthday dia. Jadi entry kali ni, tak nak ahh cte banyak2 hal dia.. Hehe. Babe, nanti aku buat entry khas utk kau. Love you:)

 Nak cte hal akak sorg ni lak. Kak Farah Ain. Faz baru lagi kenal dia. Tapi faz da anggap dia mcm kakak faz sendiri. Nak caya atau tak. Tu hal korg la. Tapi yg ni la ikhlas dari hati faz.Walaupun faz belum cte masalah faz, dia da bagi nasihat. Nasihat yg dia bagi sungguh memang kene sgt dgn situasi yg faz hadapi. Belum cte masalah lagi ni.. Haa.. tengok kehebatan kuasa Allah. Syukur sgt sebab Allah pertemukan kak Farah dgn faz. Sampai laa ni, faz masih baca dan ikut nasihat yg akak berikan. Terima kasih tak terhingga sgt. Semoga Allah merahmati, lindungi dan permudahkan urusan Akak. Nanti ada masa, faz terbang jumpa akak dan nak ucap terima kasih depan2. k? Sayang akak.

Ibu, Thanks bagi nasihat dan marah faz bila faz mengeluh. Sayang Ibu sgt2.

Errrr.... Banyak lagi sbenarnya org yg faz nak mention ni... Tapi faz.... lupa.. Hehe. Dengan seikhlas hati faz nak ucapkan terima kasih dan semoga kita dipertemukan di masa akan datang. Amin..

Sekian..

No comments:

Post a Comment