Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

1 Nov 2014

Aku seorang yg gagal

Assalamualaikum,

Lama benar tak jenguk blog. Rindu? Ofcos faz rindu. Banyak idea faz sbnarnya nak menulis blog before ni, tp disebabkan takde masa nak update, jd bnyk gak apa yg faz nak cerita, faz dah lupa.

Sekarang ni faz tgh ada masalah, iaitu masalah dgn diri faz sendiri. Kalau nak diceritakan, memang faz akan menangis. Dua minggu pratikal dua minggu gak faz menangis. Jujur fazbenci dgn diri faz yg penakut, pemalu. Ini semua sbb kurg keyakinan diri. Faz benci lalui semua itu. Ramai yg nasihatkan faz disebabkan sikap faz, termasuk boss faz sendiri. Ya. Faz tak pernah salahkan boss sebab marah atau menegur faz. Tapi faz marah dgn diri yg menjadi seorg yg gagal.

Dah masuk alam baru buat faz sedar yg pandai sahaja bukan penentu kita berjaya. Tapi sikap kta berdepan dgn org. Faz tau, tapi faz tak dpt buat. Sekarang faz sedar. Faz seorang yg gagal.......

Sekian....

1 comment:

  1. Sabar...nanti lama-lama okey =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete