Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

21 Nov 2014

All About That Bass (couple version)

Assalamualaikum,

For the first time faz gubah lirikorg and nyanyi tanpa music. Jadi kantoi laa suara sumbang faz hari ni.


Nak dijadikan cerita faz dan rakan sepejabat tgh dok boring takde apa nak dibuat, jd ckp kat dia yg faz ingin nak buat lagu utk dia. Sebenarnya niat faz cuma nak hiburkan hati dia. Dua hari before ni dia asyik dok sedih je. Kalau faz buat lawak, dia gelak memang gelak, tp bila faz da layan buat keje,  pusing kat dia, tengok tengok dia nangis balik. Fuyooo. Faz kalau bab melawak ni memang bole pass, tp memujuk ni tak reti sgt. Tkt gak org masuk office tgok dia nangis, then dorg ckp faz yg buat dia nangis kan naya lagi. Jadi sepanjang masa, faz buat lawak and cakap benda tak betul je dgn dia. Tu la yg faz alami selama kawan yg faz syg bersedih. Dalam dua hari ni gak, kteorg ketawa bersama, menangis bersama, gila bersama, keje part time bersama. Mungkin ada hikmah disebalik setiap masalah yg melanda.

Alhamdulillah baru hari ni faz tgok kwn faz da okay, dapat buat lawak mcm selalu. Syukur sgt Allah hantarkan org pulihkan hubungan dia dan kekasihnya. Disebabkan mood kteorg okay, faz buat keputusan nak buat cover lagu utk dia dan kekasihnya. Walaupun faz sedar suara faz sumbang tp sebab nak gak buat cover, lantak la apa org nak ckp.

http://soundcloud.com/fazariffen/all-about-that-bass-malay-ver-izzat-julaihi-cover-couple-version?utm_source=soundcloud&utm_campaign=mshare&utm_medium=twitter&utm_content=http://soundcloud.com/fazariffen/all-about-that-bass-malay-ver-izzat-julaihi-cover-couple-version

Lagu sebenar adalah hak milik Abg Izzat Julaihi. Maaf merosakkan lagu anda.. D:

Sekian

1 comment: