Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

30 Aug 2015

Bakal menjadi tunangan org....

Assalamualaikum..

Tik tok tik tok...  Tinggal beberapa hari je lagi diri ni bakal menjadi tunangan org.  Wahhh.  Tak sangka.  Tak plan pun sebenarnya. Tetibe je hr tu mak dia call ibu kate nak tunangkan kami.  Faz?  Terkejut beruk la.  Niat faz datang ke kl sbb nak convo.  Tetibe lain lak jd. Kurang dr sebulan lgi tu.

Persiapan tak yah ckp la. Faz beri sepenuhnya kat family faz.  Sbb faz memang tak tau nak sediakan ape..  Allah. Faz harap semua dipermudahkan lah.  Fuyooohhh.  5 hr bulan sept faz sampai kl,  6 hr bulan faz bertunang,  7 hr bulan faz convocation dan balik kuching balik.  Tak ke pack aktiviti faz kat sane.  Huhu.

Nak amik gmbar buat cerita pun tak sempat.  Banyak gak kwn faz yg kat kl ckp dorg g.  Jd ade la wakil yg nak amik gmbar untuk faz nanti.  Hehe.  Faz mohon doakan faz ye. LOL.

Sekian..