Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

18 Nov 2014

Disebalik 5 hari


Assalamualaikum,

Setelah 5 hari boss faz bercuti, td dia msg ckp yg esok dia akan mula trn kerja. Msg dia seolah olah bagi warning yg segala galanya bermula esok. Faham fahaam je la. 

5 hari dia takde, jujur faz dan kwn faz terlalu enjoy sehinggakan lupa bahawa kami ada tugasan yg diberi. Mungkin esok boss akan minta tugasan tu. Jadi kte org tawakal je la, apa nak jadi esok. Lama ni faz terlalu focus sgt dengan blog. Kadang2 kalau faz ditinggal seorg, faz akan buat cam gini ⇩

Faz pun tak tau apa point video ni. Boring sangat layan kat tempat keje kot. Jadi tunggu dan lihatla apa bakal terjadi esok. Sama sama doakan kami selamat dari ancaman boss. Amin. 

Sebelum faz tamatkan entry hari ni, meh layan sikit lagu youtube dengan faz. Berkali ulang pun confirm tak jemu. In Sha Allah. 



Disebalik encik topeng terselit abam pacak. Hehe. ♥ enjoyy..

Sekian.. 


No comments:

Post a Comment