Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

6 Oct 2014

Pertemuan dengan DreEMers di Sarawak

Assalamualaikum,

Lama da faz tak update blog ekk. hehe. Ingatkan time cuti ni banyak masa nak update blog, melukis and so on. Tapi busy memanjang. Memang takde masa nak buat itu ini. Minggu pertama cuti faz sibuk berkemas rumah sebab kawan faz beraya haji dirumah dengan faz. Waaa. Excited sangat.. Seminggu faz fikir camne nak layan dia, nak buat dia tak bosan duk dgn faz. Sebab faz akui, faz seorang yang membosankan. faz bukan jenis yg friendly. Sedihkan. Time dia datang mcm2 aktiviti yg faz ajak dia buat, Kitaorang g tengok wayang cte Dracula, serious cte tu sgt sgt best. Tak rugi tengok.Nak promote cte ni sat. Kami gak melepaskan tension pergi Karoke. Faz kenal dia time nak g launching album em. Dia salah sorg #dreemers. Bangga la faz dapat jumpa dreemers di sarawak. hehe. Selain dia, Faz dpt jumpa dgn kak azz juga merupakan dreemers. Okay. Awat bahasa sopan sgt ni. Haha. Nevermind.
Malam tu jugak faz dapat dengar dorang buat cover lagu encik mimpi-Selamat malam. Best sgt. Faz tak join, fazkan pemalu. Kahkah. (kau gelak siap kau) hee :D
Dinner dengan Kak Azz. Kesian dia baru balik Kuching  
dah kene amik Faz& jumpa Faz. 
Amik Hanis dari Unimas dan bawa dia beraya
Dengan Faz. 

Bersama Hanis menonton cerita Dracula dan karoks. Ni gambo kami berangan rangan nak jadi Encik Mimpi tetapi Bertukar menjadi encik superhero. Hehe. Apa apa pun terima kasih Topeng.
Perjumpaan bertiga dengan dreemers. Kami lepak sampai lewat malam dekat Taman sahabat. :D

 Terima Kasih Encik Topeng kerana menemukan kami dan mengeratkansilaturahim yg tak berapa nak erat sangat sebelum ni. In Sha Allah selepas ni, kalau ada masa nak jumpa dreemers yg berada di sarawak. Yang Faz tau setakat ni Yuhanis, Kak Azz, Mirah dan Aishah. hehe.

video
Akhir sekali dengarkan cover Selamat Malam Cinta by Yuhanis ft. Kak Azz.. :)

Sekian..






No comments:

Post a Comment