Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

16 Oct 2014

Happy Birthday Yuhanis Naiva

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
            Happy Birthday To Yunaaaaaaa
               Happy Birthday To You...............

          Hehe. Disebabkan hari ni special day utk Hanis. Jadi faz dah ready siap siap ucapan ni seminggu lebih awal. Terharu tak? Kahkah. Kalau terharu nyanyi sikit lagu Fero utk faz..... Hehe. Takde la~ (acah)

          Dengan ini faz nak cakap tahniah sebab dah angka 2  kat depan tu. Huahuahua ^^.. Walaupun baru lagi kenal Yuna, tapi faz bersyukur sangat dapat kenal dan berkawan dengan yuna. Yuna baik sangat & comel. Hehe. Sebelum kta berkawan, pernah gak usha usha dreemers nama yuna ni kan. Tapi memang tak sangka now boleh jadi kawan dia. Faz memang suka berkawan dengan orang. Disebabkan faktor malu tebal sangat dan faz bukan jenis yang friendly, tu yg faz tak berani nak berkawan.

          Thanks sebab tegur faz dulu kat wechat walaupun faz yg add yuna dulu. Sebab yuna la faz dpt jumpa EM. Kalau Yuna and second mirah tak bagi tau haritu, faz memang takkan tau dan takkan g punya la.

         Semoga sentiasa berada dalam rahmat dan bimbingan Allah. Semoga pertambahan usia selari dengan kematangan diri. Semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak terpuji, pekerti mulia, umur yang bermanfaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, dam hidup yang dirahmati. Amin. In Sha Allah..
 
p/s: sorry takde hadiah lain nak kasi kat yuna. Have a safe flight for tomorrow. Happy holiday and have fun. Hope we can be friend till Jannah. Stay strong & cute..
In Sha Allah :) Love you..

Ahhh. Lagi satu jgn lupa bawak payung esok, takut faz tikam tepung dengan telur :D Kihkihkih...


1 comment: