Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

9 Oct 2014

Mengenaliku melalui blog

Assalamualaikum,

Hari ini merupakan hari terakhir faz di Mukah, Sarawak. Sedih sgt sebab tak sempat nak jln2 kat sini. Jadi tak dpt Faz nak ceritakan keindahan kota mukah ni. Chewahhh. Haha.

Hari ni, faz nak ceritakan hal seorg budak yg sgt comel dan cute. Disebabkan permintaan Beliau, faz akan jawab pertanyaan dia dan rahsiakan identiti dia. Kahkah.  Dah mcm pengganti Encik Mimpi pulak hang ekkk. haha.

Firstly, thanks dek sbb baca blog Faz  yg tak seberapa dan sangat la membosankan. Thanks sebab jadikan cerita faz inspirasi hidup adek. Terharu sgt. Sebab sebelum ni, faz ingatkan takde org dok buang masa baca blog merapu faz ni. Jadi bila ada org msg dan comment tentang blog faz, faz sgt2 terharu. Walaupun tak bnyk, tp okay la tu. Syukur. Ada  gak respon dr pembaca. kahkah.

Soalan 1: Faz ni friendly ke?

Faz ni kalau dalam blog or apa2 je laman sosial memang active je nak bagi idea, bercerita. Tp kalau dah jumpa depan depan tu, memang takkan dgr bunyi dr mulut faz. Pendiam sgt. Kalau dgn kwn je gegila bak org gila. Jadi faz sarankan lebih baik kalau adek kenal faz dr blog, fb or laman sosial lain. Kahkah. Kalau adik talkactive baru faz lyn,  tu pun faz akan sumbat guna pisang kasi adik diam. hehe. Takde la. Acah je. Tak. Faz tak friendly.

Soalan 2: Faz lebih minat Encik Mimpi tp kenapa cte hal Fairul Adzreen dlm blog?

Amboii hang~ okay. Ni mesti terkejut sbb Faz cte hal Ferokan. Cte ny camni. Faz kalau nak tulis hal org kene dptkan kebenaran dr tuan empunya badan tu sendiri. Faz tak berani nak amik risiko tulis hal EM dulu sebab EM tu misteri dek. Ada faz cte hal dia sblm ni dlm blog, tp tak complete sbb  bnyk yg faz tak tau hal dia. Fero pulak seorang yg sporting dan tak kisah org nak tulis hal dia. Kebetulan faz minat giler kat lagu fero. Jadi faz jadikan Lagu dia dgn tuan empunya lagu bahan nak tulis blog. Alhamdulillah, Fero baca dan share cte faz. Bnyk bnyk cte yg faz tulis, Tajuk Fairul Adzreen yg mendapat lebih sambutan. Tekejut gak tgok jumlah pembaca. Thats mean Fero ni popular gak ahh. Okay sorry. Lari topic.

Soalan 3: Faz ckp ibu faz tak tau faz mengarang blog, jd sekarang mcm mane?

"Ada ke faz ckp. Topik mane pulak budak ni g selongkar" Tapi tu memang betul. Sekarang ni dia tau faz mengarang blog sbb faz dok share blog ni dalam fb. Memang la dia akan tau. Dia tak kisah kot. Sebab Ibu faz tak minat nak baca benda2 mcm ni. Apa yg faz tulis, dia tak pernah baca. Jadi bila dia tanye faz tgh buat apa lama2 guna laptop, faz ckp je la buat assignment. Kahkah. Bukan menipu, memang betul pun faz selalu buat assignment tp dlm masa yg sama ngarang blog kjap la kan. heehe. Jadi sekarang ni dia ok kot.

P/s: Faz pilih 3 / 5 soalan adek. Yg dua tu personal sgt. Jadi faz tak nak jawab sini. Thanks sebab bgi respon yg baik.  :) Sorry Encik Mimpi dan Fairul Adzreen sbb terselit nama hangpa berdua.

Sekian.....


No comments:

Post a Comment