Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

15 Oct 2014

Keluarga KBBA Borneo

Assalamualaikum,

 Blog faz hari ni nak cte hal keluarga baru yg memang agak baharu faz kenal. Excited nak cte hal dorg ni. First of all, faz nak welcome kan diri faz dalam group KBBA. Tau tak short form utk apa tu? P google sendiri k? Faz agak kejam hari ni. Haha. Takde ahh. Faz pun belum terdedah lagi dengan group ni. Tau pun gitu2 je. Belum ada masa nak buat research. Sebab dua tiga hari ni memang agak busy buat blogwalking. Best sgt bejalan sampai lupa makan,mandi tp solat tu tak lupa la k. Terlewat sikit je :D Maaf.

Group ni adalah antara group yg paling sporting pernah faz jumpa. Dengan lawak yg tak pernah kering kontang, typo yg wajib ada setiap saat, pengeluaran bahasa jiran seperti Indonesia, Jerman, Korea dan banyak lagi, pendapat masing2 yg berbeza, berkongsi pengalaman kerja,peribadi dan belajar, berkongsi ilmu dan yg paling best kami berkongsi minat yg sama iaitu Blogging. Hehe. Mesti la. Kenal pun melalui blog.

Banyak yg faz belajar dari dorg, memang terlalu banyak, kalau nak dikongsi disini, sampai besok pun korg tak habis baca. Sebab faz memang tak kisah kalau menulis panjang2, takut korang yg tak larat nak baca nanti. Hehe. Walaupun baru kenal, faz dah anggap dorang mcm keluarga faz sendiri. Ini ialah antara pengalaman terhebat gak dalam hidup faz. Faz tidak pernah menyanyi khas utk org, ada pun faz nyanyi utk suka2 or faz takkan sebut nama org yg ditujukan. Nak dijadikan cerita, disebabkan hari ulangtahun kelahiran kakak ____ dan abang ____, first time faz menyanyi secara live dan umum dengan org. Tepuk sikit. Hihi. Perubahan diri yang faz sendiri tidak sangka. Wowwww.......

Alhamdulillah, dalam banyak2 musibah menimpa faz lama ini, Allah menurunkan beberapa org hambaNya untuk memberi keceriaan dalam hidup faz. Faz bersyukur sangat sangat. In Sha Allah. Faz akan hargai setiap org yg berada disamping Faz. Bukan sahaja mereka, tetapi semua sekali termasuk kawan2, keluarga dan semuanya skali. Tidak lupa juga kucing faz empat ekor (mama,emeng,baby&magnae). Walaupun faz tak pernah pegang kucing sendiri, tapi faz merupakan pencinta kucing jugak okay. Pencinta la sgt. Kihkih. Okay sampai sini sahaja cerita faz hari ini. Semoga dipertemukan dengan cerita lain pulak. Sekian......


5 comments:

  1. olololo.. sweet...
    faz, nik follow dah sini.. rajinrajin bw tau.. nanti boleh femes macam abang azmi! hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. InsyaAllah nik. Thanks utk semua yg diajar. Thanks sgt2 :')

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Ba.. Mna pigi komen aku tu haaa... Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen apa abg azmi? Mana ada bg azmi komen -_- haha

      Delete