Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

23 Dec 2014

100% Aku wehhh

Assalamualaikum,


Pernah tak alami situasi mcm ni? Hehe. Itu la faz yg sebenar.

Kalau faz duduk dengan member, mulut kaki tangan faz memang takkan berhenti, kalau mulut dok diam, tangan lak main peranan dok kacau org. Sampai ada member faz cakap "Bosan la budak ni kalau da tak reti nak dok diam. Hampeh" faz gelak, lepas tu sambung balik kacau org.

Pernah sekali faz naik kapal terbang seorg diri, ada gak mamat yg tak dikenali dok sebelah faz, 2 jam lebih atas tu hanya bunyi burung berkicauan, angin memukul kapal terbang dan 'KRIK KRIK KRIK'. Sepatah haram pun faz takde buat bunyi. Faz memang pemalu gila, entri before ni pun faz dok cakap yg faz pemalu, pendiam tapi hakikat sebenar, kalau dengan member, perghhhhh~ Takkan percaya itu faz.

Faz bukanlah sombong, faz da cuba nak jadi friendly tapi bila da berdepan dengan org tu, mula la kelu lidah, otak pun jadi blank. Soalan selalu keluar dari mulut faz "Awak dari mana?" Dah dia jawab, faz senyum, bebunyi lagi "KRIK KRIK KRIK" The End.

Huhu. Kadang kadang tu teringin gak nak cuba jadi friendly, tapi rasa malu menebal sangat dalam diri ini. Chewahhh~

Yang penting, faz jadi diri sendiri da cukup. Kan? Okay la korg, Macam biasa,Sebelum faz menghabiskan entri kali ni meh layan soundcloud dari Sufian Suhaimi - Terakhir.


p/s: Sejujurnya, faz tak tau siapa gerangan penyanyi ni, baru je tau kewujudan lagu ni dan penyanyi ni. Sebab lagu dia dan lirik dia best sgt, jd faz share kat sini. Hehe.

Sekian..

7 comments:

  1. Samalah dgn akk Faz..dgn kawan kemaiinnn..tp yg betul2 rapat laa.. dgn asben pon kdg2 masih malu2 lagi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet la akak. Jarang nak tgok psgan yg masih malu2 slpas kahwin ^_^

      Delete
  2. Tuan punya blog ^_^ ...lagu apa ni ???best sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Hehe. Kalau lagu yg auto kluar time buka blog tu, lagu nyanyian encik mimpi-sweetdream. Da dgr ke lagu yg kat entri ni terakhir nyanyian sufian? Ni pun cantik. Hehe..

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sama dengan la...kalau dengan orang tak kenal...orang boleh ingat sombong naw budak ni..hahaha

    *meh le singgah blog kte :) http://sweetcandy2615.blogspot.com/

    ReplyDelete