Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

10 Dec 2014

Sedih tak dapat g Gathering EM......

Assalamualaikum,

Kurang dari sehari lagi gathering #EncikMimpi. Sedihnya tak dpt pergi. Huhu. Alangkah indah jika faz pergi. Dapat jumpa dreemers lain, dpt jumpa encik mimpi yg paling penting dapat jumpa Fairul Adzreen. Opsss. Terbalik ekkk. Kte betulkan ye. Dapat jumpa Fero dan yg paling penting dapat jumpa EncikMimpi. Fuhhh. Penat menaip ni.

Actually, faz nak buat vid utk captain. Tapi malu gileeerrrrr. Jadi tak jadi la nak buat. Huhu. Sedih sgt. Faz amik positif je. Mungkin ada hikmah kot kenapa faz tak dibagi pergi gath tu. Lama gak pulihkan hati ni. Sampai sekarang kot faz sedih. Siap amik cuti dua hari nak lupakan hal gathering ni. Sedih tak? Kan?

Lagipun, adik faz balik hari ahad ni. Rindu kat dia. Sebulan lebih kot dia bercuti dgn akak kat KL. Faz yg beria nak g KL. At last, adik yg dapat g. Huhu. Nampak tak apa yg kte rancang Allah yg menentukan? Jadi, selepas ni faz tak nak over excited kalau ada apa apa event. Takut jadi camni. Kecewa tak tentu pasal. "Oh hati"

Esok masih lagi bercuti, mlm ni plan nak tidur akhir sikit, siapkan apa keje yg belum disiapkan.

P/s: sekadar meluahkan rasa sedih. Maaf melalut sebentar. Selamat malam. 


Sekian.... 

No comments:

Post a Comment