Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

16 Dec 2014

Tersentuh dengan suaranya

Assalamualaikum,

Hari ni faz santai je k. Siapa kat sini ada soundcloud dan suka layan lagu dekat soundcloud? Haa. Tu salah satu hobi faz, dok layan soundcloud time keje. Sampai boss faz datang, dan bagi keje pun faz tak dengar apa yg dia arahkan. Hehe. Pagi ni, faz tergerak hati nak buka soundcloud mamat ni.

Ya Allah. Tak tau camne nak cakap suara dia sungguh meruntun jiwa faz. Memang before ni faz ada ckp yg faz dok minat suara Encik Mimpi, Fero and so on. Mungkin yang kali ni ada kelainan sedikit. Sebab cara penyampaiannya berbentuk Islamic dan mampu membuat gadis gadis menangis terutama Faz yg kuat sangat menangis. Ni pun tengah melayan jiwa dengar lagu dia. Faz bagi link ye? Kalau korg tak tersentuh dengan lirik dan suara dia faz memang tak tau lagi nak cakap apa~ Airmata faz tak henti henti mengalir. Tengok? Ada kesedaran sikit disitu..

       Islamic Version Cover By Idris Shamsuddin 
' Takde account soundcloud pun takpe, boleh buka dan dengar.'



P/s: Sambil kte dengar dengar lagu ni, hayati setiap bait lirik yg cuba dia sampaikan. Muhasabah diri. :'( Akhir kata, semoga kita berada dalam rahmat Allah di dunia dan akhirat. Sekian.

No comments:

Post a Comment