Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

28 Aug 2014

Pencuci Mulut Ceria

Haaa. Hari ini rasanya nak kongsi resepi lak..
Resepi ni macam2 boleh tambah. Faz gelar resepi ni Pencuci mulut ceria, sebab setiap kali Faz mkn faz mesti ceria. Tak tau lak org yg merasakan. Hehe. Haa. Ni dia resepi nya.

Banana,
Ice cream vanilla,
Cheese,
Chocolate cream,
Chocolate rice.

Senang je cara buatny.
Tambah je smua dh jadi.
Laa. Simple je tu. Faz slalunya gunakan nanas Utk gantikan banana.

Nak gak cite mcm mane dpt resepi ni.
Haritu ibu faz catering buat tart buah(lepas ni faz post gmbar), ada la lebih buah, jadi terjumpa la smua bahan ni. Tu yg faz tetiba dtg rajin. Tp time tu faz jahat sbb faz buat utk faz sorg je, tak kasi keluarga faz jamah. Yela dah sedap rugi lak nak kongsikan. Hehe. Kalau ibu faz baca ni confirm faz kena taji. Haha. Takdela. Shhhh~  Faz lupa lak nak ambil gmbar pencuci mulut yg faz buat tu. Aduii.

Baiklah. Selamat mencuba ye☺

No comments:

Post a Comment