Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

17 Sep 2014

Berehat untuk seketika

Assalamualaikum,
Aku tanya apa khabar? Chewahhh. Ambil sikit lirik. Hee. Alhamdulillah, baru je ada masa nak buka blog. Rindu gak nak taip ni. Lama Faz busy dgn cover lagu dgn kwn2 bnyk benda yg faz tinggalkan. Having so much fun, spend time buat cover dgn kawan, nak tengok? G ah buka kat youtube search faz ariffen. Tu pun sikit je yg faz upload. Yg lain tu tak berapa nak ok la. 

Huhu. Lama busy ni, Faz rindu sangat nak melukis, walaupun lukisan serupa ****. Rindu nak menulis. Rindu rindu rindu sangat sangat.. Faz pun tak sangka yg faz sekarang ni cuba cuba nak menyanyi. Wahhh. Banyak yg faz cuba buat sekarang. Walaupun suara tak kacak, tak merdu tapi faz tak kesah janji faz bahagia. Kahkahkah.

Dah dekat 3 minggu gak la faz melalak menyanyi, baru hari ni suara faz sakit sgt dh tu demam. Tu la melalak tak ingat dunia. Tp best bebb. Lepak dgn kwn lama, main gitar, menyanyi. Fuhhhh.. tapi faz tak nak la focus sgt dgn music, seni lukisan ni sebab tak lama lagi dah nak final. Faz takut nanti effect kat result. Huhu.

Jadi faz dah buat keputusan nak berhenti sat buat semua tuand focus kat final. Hehe. Blog? Errrrr. Berehat gak kot..

Tapikan dugaan paling besarrrrr nak FINAL ni is Faz............
*PENGUMUMAN PEMENANG PERADUAN SELAMAT MALAM CINTA RAKUTEN** 1- Sarah Fatnin 2- Faz Ariffen 3- Amalina Lazim 4- Diyana Hamdan 5- Nor Hidayah Kamarudin Nama-nama di atas nanti EM akan hantarkan tiket Eksklusif VIP untuk menghadiri majlis pelancaran album Selamat Malam Cinta Encik Mimpi pada 23 September ini bertempat di Sogo, Kuala Lumpur. TY korang! Tak sabar nak jumpa! Tahniah yang menang dan yang tak menang, kita cuba lain kali yaa


Haaaa... Tu yang paling besar. Faz Final hari khamis, launching tu hari selasa, korang dapat bayangkan tak perasaan faz masa ni. wahhh. Korang mesti ingat Faz tak g kan, ye la last minute sangat Faz dapat tau, Tambahan lagi Faz dudok kat Kuching, Sarawak. haha. Faz In Sha Allah pergi. Macam2 janji yang Faz buat kat Ibu dan kakak Faz sebab nak gi. Faz ni nak kata anak manja tu, tak la sangat, tapi agak manja la sebab bongsu perempuan dalam keluarga, jadi Ibu agak susah nak melepas Faz pergi seorang diri. Nasib baik kakak Faz kerja kat KL, takde la bahaya sangat. Cuma Faz agak gementar naik flight seorang diri. Gila kan Faz. Dahla Faz belum study untuk Final lagi. Aduhhhh.. Nak lepaskan yang ni, peluang datang sekali je. Memang stress beb.  Jadi Encik Mimpi, MU TUNGGU AKU DATANG. Kahkahkah..

Anyways, Thanks kat kwn2 faz yg sanggup layan faz lama ni. Yg bantu faz buat project, dan mention faz hal launching album EM ni. Faz takkan lupakan korang.
Kegembiraan penawar kesakitan.
Sekian. ☺

No comments:

Post a Comment