Anas Arsyad Gallery

Anas Arsyad Gallery

Followers

21 Jan 2015

Minggu terakhir...

Assalamualaikum,

Fuhh. Lama betul tak menaip. Hehe. Maklum la org sibuk dgn banjir, faz dok sibuk bekerja. Sedar tak sedar esok merupakan hari terakhir faz pratikal kat Telekom Malaysia. Perasaan tu? Nak kata sedih tak gak, lega gilerrr da lepas satu beban. Lepas ni kiranya nak focus dgn final exam lak. Tahun terakhir blaja la katakan. Hehe. Excited, tak sabar nak amikk jenazah... Ehhhh. Jenazah lak. Ijazah la. Hehe. Jenazah tu pasti.

Okay. Nak cte panjang pun, kang korg tak nak bacakan. Faz happy sebenarnya, da dapat num and phone baru. Tapi kali ni, faz beli phone murah je and besar, bila terlepas pandang senang kit nak cari. Trauma kehilangan phone tu masih menebal tapi nak wat camne ramai member request beli phone sebab senang la nak contact. Hope lepas ni faz lebih hati hati guna phone. Takut lak pisang berbuah berkali kali. Biar pun handphone murah, tapi faz tetap sayang harta benda tau. Tu la asset yg faz dapat beli guna duit sendiri.

Ada gak yg kata, handphone faz hilang mungkin sebab kena makan sumpah. Sebenarnya dari faz sekolah menengah lagi, faz tak dpt guna phone lebih 5 bulan. Dah genap 5 bulan, confirm tukar. Handphone rosak la, kena masuk air la, keypad tak dapat tekan la and mostly, faz sendiri yg rosakkan. Hehe. Bila beli phone tu, faz ada pasang niat nak guna sampai bila bila, nak jaga betul betul. Tapi da bukan rezeki, genap gak 5 bulan kena curi org. Huhu. Mengarutkan? Faz tak nak percaya benda benda camni. Tu org cakap. Dengar boleh, percaya jangan sekali. Kang khurafat lak. Amboi. Banyak lak coloteh kali ni.. Okay la korg. Nak sambung buat keje. Take care.

Sekian..

No comments:

Post a Comment