Kelab Blogger Ben Ashaari

Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

19 Mar 2015

"Lelaki dan perempuan tak dapat jadi kawan?"

Assalamualaikum,

Hari ni tetiba member buka satu topik yg menarik perhatian faz nak mendengar. Lelaki dan perempuan tidak dapat jadi kawan?

Eh.. betul ke? Mulanya faz amik endah tak endah je topik tu. Tapi bila ada member sorg ni menyuakan pendapat. Fuyohh. Faz agak setuju gak dgn pendapatny.

"Aku rasa lelaki dan perempuan memang tak dpt nak jd kwn. Ye la kau tau aje la skarang ni, bila berkawan je, kalau lelaki care sikit, mula la perempuan tu cair, jatuh cinta. Dah tu start angan angan nak tackle, tp bila da dpt tau lelaki da ade pasangan, haaa. Mula la dia nak menjauhkan diri. Sebab tu aku rasa memang tak patut."

Mula tu rasa nak bengang gak la kan. Faz
pun perempuan tapi bila teringat balik faz memang pernah mengalami situasi mcm tu, jadi faz diamkan diri je la. Tanda setuju.

Tapi tak jugak kan. Lama ni faz berkawan okay je. Takde la sampai cair giloss. Mungkin da lali kot temu lelaki caring baq hang ni. Hehe. Oppss. Tu pendapat je k ?

Ye la. Masing masing ada pendaat sendiri kan. Ada yg blh dterima deq akal, ada yg tak logik lansung. Bagi korang lak camne??

Sekian..

1 comment:

  1. boleh, acik ada kawan dengan seorang kawan perempuan, dekat 15 tahun dari sekolah.. tapi kena jaga batas dan perlulah jaga hati kita

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete